VoorpaginaSMALL-foto-3-S
dagelijks bereikbaar op 06 10587877 of stuur ons een mail!

Passie en kwaliteit

Klomp hovenier en groenvoorziening B.V. is een jong en dynamisch klein hoveniersbedrijf, dat zorgt voor een compleet uitgevoerde tuin door vakmensen met een passie voor tuinen en groen. Wij zijn gespecialiseerd in grote en kleine projecten voor zowel particulier, bedrijven als instellingen. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven wij altijd garantie op ons werk. Bij verzakte bestrating of beplanting die niet aanslaat word door ons kosteloos hersteld of vervangen incl. arbeidsloon.

Hoe en wat?

U wilt u tuin veranderen maar u heeft geen idee hoe en wat, of wat de kosten zijn, u kunt altijd geheel verblijvend een afspraak maken dan komen wij langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken.

Maar wilt u het hele jaar een mooie tuin en heeft u geen tijd, dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Zowel voor particulieren als bedrijven en instellingen. Maar ook voor eenmalig onderhoud bent u bij Klomp hovenier en groenvoorziening B.V. aan het juiste adres.

Hoe kunt u met ons contact opnemen?

Dit is voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen. Klomp hovenier en groenvoorziening B.V. komt geheel vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken.
U kunt contact met ons opnemen via telefoon of vul direct het contact formulier hiernaast in dan nemen wij contact met u op!